Α.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ

Α.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

live score


Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ντέρμπι....ΤΕΛΟΣ


Μια ακόμη δύσκολη έξοδος αναμένεται  να έχει ο Μακεδονικός Ίδας στο Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Μ.Αλέξανδρο Μυλοτόπου με τους περσινούς πρωταθλητές της Α ερασιτεχνικής να αγωνίζονται για ακόμα ένα παιχνίδι με γεμάτο το απουσιολόγιο. Η ομάδα της Ίδας αγνοεί την χαρά της επιτυχίας εδώ και 4 αγωνιστικές όμως όλοι στο στρατόπεδο του Μακεδονικού είναι αισιόδοξοι για την συνέχεια καθώς η ομάδα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στους περισσότερους αγώνες τους οποίους αγωνιστικέ.Το πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών  του πρωταθλήματος αποτελούνταν από 5 αγώνες φωτιά για τον Μακεδονικό αφού στις τελευταίες αγωνιστικές κλήθηκε να αντιμετωπίσει τις 5 καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.Αν και ο Σαββατιάτικος αγώνας  στον Μυλοτόπο δεν είναι αδιάφορος για την ομάδα της Ίδας λόγω της διαφοράς δυναμικότητας των δυο ομάδων όλοι όσοι ασχολούνται με τα κοινά της ομάδας έχουν πάρει  ήδη μολύβι και χαρτί καταγράφοντας σε ποια παιχνίδια του δευτέρου γύρου θα καταφέρει η ομάδα να πάρει τους απαιτούμενους  βαθμούς έτσι ώστε να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία.

8 σχόλια:

  1. θα παρακαλουσα οταν γραφεται στο blog και ποσο μαλλον ανωνυμα να προσεχεται τους χαρακτηρισμους σας..ολοι οι παιχτες μας ειναι αρχηγοι ποσο μαλλον ο τρυφωνας που περυσι στον τελευταιο και οχι μονο αγωνα εδωσε και την ψυχη του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ola ta paidia edixan xaraktira argigou synxaritiria se olous trufonas fetos dixoume oti tuxeo den itane oloi mazi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ..

      Διαγραφή
  3. KAI NA XEKATARISOUME AN ITAN EDO O ANTRIKOS TA TO SIKONE O ANTRIKOS POU ITA O ARXIGOS SE OLO TO PROTATLIMA AN KAI PISTEUO MOU PAEI POIO POLU TO ARXIGILIKI ALLA TO SOSTO ITANE NA TO SIKOSI O ANTRIKOS KAI ETSI TA GINOTANE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KAI ESY POIOS EISAI RE GATAKI POU THA APOFASISEIS POIOS THA SHKOSEI TO KYPELO...

      Διαγραφή
  4. Μηπως ειναι ο ανδρικος???? (PISTEUO MOU PAEI)η του παει.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΕΙΝΕ Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΓΙΔΙ Α ΓΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή