Α.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ

Α.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

live score


Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ.

ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 27/5/2012 ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΙΔΑΣ. Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΦΑΝΕΡΗ. ΥΠΗΡΧΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΡΤΙΑ ΜΕΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ. ΤΟ ΝΕΟ Δ. Σ  ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ  :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΟΡΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ : ΜΠΕΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΖΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ( ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ).

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΤΑΜΙΑΣ : ΣΤΟΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΕΛΟΙ : ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ , ΜΠΟΖΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ , ΤΟΡΕΝΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΖΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΤΗ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ  Α1 , ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΡΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤHN ΟΜΑΔΑ  ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ  ΣΤΗΝ Α1 ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ευχαριστήριο μήνυμα..



Ο Α.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον Κύριο Νικόλαο Βάκκο για την ευγενική χορηγία,προσφέροντας μια τηλεόραση LCD 32''. με σκοπό την δημιουργία λαχειοφόρου αγοράς για την πλήρη ηλεκτροδότηση του Δημοτικού Γηπέδου Ίδας..Η κληρώσει του λαϊκού λαχείου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15/05/2012  και η τυχερή φίλαθλος του Μακεδονικού που προέκυψε ήταν η Μπένου Σοφία.


Στην φωτογραφία φαίνεται ο Κύριος Βακκος να απονέμει το βραβείο στην νικήτρια Μπένου Σοφία την περασμένη Πέμπτη.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΙΔΑΣ 2012




Ο Α.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΪΟΥ 2012 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ,ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ "ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΜΕΡΑΚΙ".

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Χρόνια πολλά...







Ο Α.Σ  Μακεδονικός Ίδας θα ήθελε να ευχηθεί  χρόνια πολλά σε όλους τους φίλαθλους της ομάδας που έχουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή.Ευχόμαστε να περάσετε τέλεια την σημερινή ημέρα με άφθονο αλκοόλ  και με προσοχή φυσικά..


(Κωνσταντίνος και Ελένη)





Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Αποτελέσματα λαχνών.....






Η τυχερή φίλαθλος του Μακεδονικού Ίδας που προέκυψε από την κλήρωση του λαϊκού λαχείου της περασμένης Τρίτης 15/05/2012 και κερδίζει την τηλεόραση LCD 32'  είναι η Μπένου Σοφία..


Συγχαρητήρια Σοφία.....

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΙΔΑΣ




Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ  ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙOY KAI ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ  LCD 32'' EINAI O  ΑΡΙΘΜΟΣ       440    ...

Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ  ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΛAXEIOY ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ DVD PLAYER ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ     337   .....

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΛΑΧΝΩΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ Η ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΦΕ-ΟΥΖΕΡΙ ''Η ΣΤΑΣΗ'' ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥΣ

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Αυτό! αυτό! αυτό ειναι σωστό! πρωταθλημά! πρωτάθλημά!Στον Μακεδονικό.....

Τα γλέντια καλά κρατούν στο στρατόπεδο του Μακεδονικού μετά την επική άνοδο της ομάδος στην Α1 κατηγορία.Οι πρωταθλητές γιόρτασαν δυο διαδοχικές ημέρες την επιτυχία τους σε γνωστά  BAR της Πόλης της Αριδαίας με την χαρά να είναι χαραγμένη στα πρόσωπα όλων αλλά και στα καινούργια μπλουζάκια που τυπώθηκαν γι αυτήν την ξεχωριστή στιγμή.Υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις εξόδους του Μακεδονικού όπου και μπορείτε να παρακολουθήσετε.


Υ.Γ
Προς όλους τους φίλους μου στο Μακεδονικό.
Κάποιος να μου στείλει μπλουζάκι μην σας πάρει και σας σηκώσει....