Α.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ

Α.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

live score


Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011


ΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΙΔΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΙΣΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ,ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΩΣΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΠΟΔΙ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ


Παροξυσμό στους φιλάθλους του Μακεδονικού έχει προκαλέσει η μεγάλη επιστροφή και μεταγραφή του Όρλη Χρήστου στην ομάδα η Ίδας.Ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν μέχρι πρότεινος στον ΗΡΑΚΛΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ομάδα που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.Καθοριστικός παράγοντας στο να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές ήταν η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να κλείσει την ποδοσφαιρική καριέρα του στην ομάδα η οποία τον ανέδειξε και οι υψηλοί στόχοι που έχει θέσει ο Μακεδονικός την φετινή σεζόν.Ο Όρλης αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης και θα υπογράψει κλειστό συμβόλαιο ένα συν ενάμιση χρόνο.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ

Πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ στο γνωστό ψητοπωλείο της Ίδας "Η ΣΤΑΣΗ" το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο τραπέζι της ομάδας του Μακεδονικού.Το παρών έδωσαν η διοίκηση,οι ποδοσφαιριστές και πολλοί φιλαθλοί του Μακεδονικού.Στο δείπνο υπήρχε πολύ καλο κλίμα και δέν έλειψαν τα πειράγματα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.Μια απο τις συμαντικότερες στιγμές της χθεσινής βραδίας ήταν όταν το μέλος της διοίκησης του Μακεδονικού Νίκος Πούντος σε πρόποση του για την νέα χρονιά έστειλε τις ευχές του στούς ποδοσφαιριστές και έθεσε τους στόχους της ομάδας για τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονία(φυσικα δεν θα σας πούμε ποιοι είναι αυτοί).Η βραδιά κύλισε με άφθονο αλκοόλ και όλοι έδωσαν ραντεβού για την σημερινή προπόνηση στης 6.00 στο γήπεδο της Ίδας.Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την χθεσινή βραδιά.














Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΝΑΥΑΓΙΟ


Μετά την αναταραχή που προκάλεσε η έντονη φημολογία (και άκρατη φιλολογία...) για την ενδεχόμενη μεταγραφή ενός από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του μετά από τις ολονύχτιες διαπραγματεύσεις με τους παράγοντες της ομάδας "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΠΑΝΣΚΟ" (οι οποίες οδηγήθηκαν σε ναυάγιο...) δήλωσε πως προτεραιότητα γι'αυτόν αποτελεί ο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ" και μόνο αυτός.

Στο σημείο αυτό ο Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ θα ήθελε να εκφράσει τη βαθιά λύπη του και την ενόχλησή του για τις φήμες οι οποίες καθημερινά γεμίζουν τις στήλες αθλητικών εφημερίδων για ενδεχόμενο ενδιαφέρον άλλων ομάδων για παίκτες του.

ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ..! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ...

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ


Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στις τάξεΙς των οπαδών του Μακεδόνικου η φήμη για ενδεχόμενη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή τις ομάδας Τρύφωνα Δημητρίου.Ο ποδοσφαιριστής έχει δεχτεί πρόταση από ομάδα εξωτερικού "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΠΑΝΣΚΟ" και απ' ότι φαίνεται τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.Ο Δημητρίου βρίσκεται ήδη στο γνωστό χειμερινό θέρετρο "ΜΠΑΝΣΚΟ" tτης Βουλγαρίας μαζί με τον μάνατζερ του για συζητήσεις με τους παράγοντες της ομάδας.Απο την μερία του ο Α.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ διαψεύδει ότι υπάρχει επίσημη πρόταση από άλλη ομάδα όμως από τον φιλικό κύκλο του παίχτη έχει διαρεύση ότι υπάρχει πρόταση ύψους 1500 leva.Η οικογένεια του Μακεδονικού είναι ανάστατη από τα τελευταία γεγονότα που ήρθαν να χαλάσουν το χαρούμενο κλίμα των εορτών των Χριστουγέννων.Ας ελπίσουμε ο Δημητρίου να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα του Μακεδονικού και την νέα χρονία γιατί είναι ένας παίχτης πολυεργαλείο που έχει βοηθήσει συμαντικά με την εμπειρία του στην φετινή πορεία της ομάδας.

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΛΑΝΤΑ


Ο Α.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους κατοίκους του χωριού της Ίδας για την χρηματική συνεισφορά τους στα κάλαντα των χριστουγέννων .Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και η διοίκηση από το πρωί έψαλλαν τα κάλαντα στους δρόμους της Ιδας και οι κάτοικοι του χωριού εν μέσω κρίσης έδειξαν την ευαισθησία τους δίνοντας απλόχερα χρήματα για έναν πολύ καλό σκοπό.Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα σε όλους γεμάτα υγεία και χαρά.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ


Η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ θα ήθελε να ευχηθεί σε όλους τους αναγνώστες του BLOG μας χρόνια πολλά,καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος.Ας ελπίσουμε το 2012 να είναι ένα έτος δημιουργικό με υγεία για όλους και μεγάλες επιτυχίες για την Μακεδονικάρα μας.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ


ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


Ο Α.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κόσμο της ΊΔΑΣ για την υποστήριξη του στο σημερινό παιχνίδι με την Νίκη Βορεινού.Χωρίς τον κόσμο δίπλα μας δεν θα μπορούσαμε να καταφέρουμε τόσα πολλα.Ευχόμαστε την νέα χρονιά να συνεχίσουμε να έχουμε τις ίδιες επιτυχίες χαρίζοντας χαρά στον κόσμο μας.




Ο αθλητισμός μας ενώνει
Α.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ


Ο Α.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι το πρόβλημα που προέκυψε με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημητρίου Αντρέα Κ θεωρείτε λήξαν.Ο Δημητρίου αγωνίστηκε στο σημερινό αγώνα με την Νίκη Βορεινού μετά απο απουσία δύο αγώνων και μπορούμε να πούμε ότι μετά την αποβολή του Δημητρίου Χρήστου στο 69 λεπτό η απόδοση του ήταν βαρόμετρο για την κατάκτηση των τριών βαθμών.Ο Δημητρίου Αντρέας είναι από τους στυλοβάτες της άμυνας του Μακεδονικού και ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Παιχνίδι για γερά νεύρα


Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα ο η ομάδα της Ιδας επικράτησε επί της Νίκης Βορεινού με σκόρ 2-1.Ο αγώνας εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς η ομάδα του Βορεινού προηγήθηκε απο το πουθενά σε μια ανύποπτη φάση ύστερα από συνεχόμενα λάθη του διαιτητή.Η ομάδα του Μακεδονικού ισοφάρισε με τον Αντρέα Δημητρίου Μ με άπιαστη κεφαλιά και κατάφερε να προηγηθεί με τον μόνιμο σκόρερ Βασίλη Γάτσο με φοβερό πλασέ.Πλέον η ψάλιδα έχει ανοίξει και ο Μακεδονικός είναι μόνος τρίτος με 29 βαθμούς έχοντας κάνει και ρεπό.Θα θέλαμε να αναφερθούμε στην τραγική διαιτησία του Κ.Δεμερτζή που με τις αποφάσεις του έβγαλε από τα ρούχα τους όλους όσους παραβρέθηκαν στο γήπεδο της Ίδας.Οι φιλοξενούμενοι δικαίως διαμαρτύρονται για μη καταλογισμό πέναλντι στο 65 λεπτό ενώ η ομάδα του Μακεδονικού διαμαρτύρεται για τον μη καταλογισμό δεύτερης κίτρινης κάρτας στον ποδοσφαιριστή του Βορεινού που τελικά αποβλήθηκε στο 70 λεπτό.Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο παρά τις φωνές των φιλοξενούμενων και του προπονητή του Βορεινού Λαζάρου που σε όλη την διάρκεια του αγώνα προκαλούσε τους φιλάθλους του Μακεδονικού με αποτέλεσμα να ανάβουν συνεχώς τα αίματα.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΕΡΓΙΑ


Το blog του Α.Σ Μακεδονικού Ιδας συμμετείχε στην 24ώρη απεργία τις Π.Ρ.Ο.Σ.Π.Ε.Τ
Απο σήμερα 17/12/2011 ξανά κοντά σας.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ


Νοσοκομείο θυμίζει η ομάδα του Μακεδονικού αφού στο αυριανό παιχνίδι με την Νίκη Βορεινού θα παραταχθεί με πολλές απουσίες.Εκτός πλάνων είναι οι αδερφοί Στέλιος και Γιάννης Ιωάννου που τραυματίστηκαν στήν προπόνηση της Παρασκεύης όπως επίσης και ο Αντρέας Δημητρίου Κ. που είναι εκτός λόγο πειθαρχικού παραπτώματος.Επίσης Αμφίβολος είναι ο Νίκος Γάτσους που υποφέρει απο χτύπημα στο παιχνίδι με την Πολυκάρπη καθώς και ο Ροδοβάνης Νίκος που όλη την εβδομάδα είχε πυρετό και θεωρείται αβέβαιη η παρουσία του στο παιχνίδι.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Σταθερή αξία


Για αλλη μία χρονία ένας απο τούς πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές τού Μακεδονικού είναι ο Νίκος Γάτσος.Το έμπειρο αμυντικό χάφ της Ιδας με τις εμφανίσεις του έχει αποδείξει ότι μονο τυχαίο δεν ήταν το πέρασμα του απο την ομάδα της Ξιφιανής όταν αγωνιζόταν στα σαλόνια της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας.Η απόδοση του είναι βαρόμετρο και αυτό φαίνεται και στους αριθμούς καθώς είναι ο πρώτος στα κλεψίματα και ο τρίτος στίς ασίστ σε όλη την κατηγορία.Μαζί με τον Πασχάλη Μπέντση είναι ένα από τα κορυφαία δίδυμα στον χώρο του κέντρου και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δέχεται πολλές προτάσεις από διάφορους συλλόγους της περιοχής.Να ευχηθούμε ο ποδοσφαιριστής μας να είναι υγιείς καθώς τον τελευταίο καιρό ταλανίζεται από τραυματισμούς που τον αφήνουν εκτός προπονήσεων.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


Μεγάλη τιμή για την ομάδα του Μακεδονικού είναι η συμμετοχή των αδερφών Δημητρίου στο πρωτάθλημα της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας.Τα αδέρφια Αντρέας και Χρήστος είναι το φετινό στήριγμα της άμυνας και έχουν μεγάλο μερίδιο από την επιτυχία που έχει τα τελευταία χρόνια η ομάδα.Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στον Μακεδονικό και ευχόμαστε να τους βλέπουμε και τα επόμενα χρόνια προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα της Ιδας.

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Σπάει όλα τα κοντέρ


Μεγάλη διάκριση για τον ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού Μπέντση Πασχάλη που στο ερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την Νίκη Βορείνου θα συμπληρώσει 150 συμμετοχές με την φανέλα της Ίδας.Ο επιτελικός μέσος του Μακεδονικού είναι από τους πρωταγωνιστές της ομάδας στην φετινή ξεφρενή πορεία και απ΄ τους πιο σταθερούς τα τελευταία χρόνια.Να αναφέρουμε ότι ο Μπέντσης τα τελευταία οχτώ χρόνια έχει χάσει ελάχιστους αγώνες με αποτέλεσμα να πλησιάζει σε συμμετοχές το παλαίμαχο ποδοσφαίριστη του Μακεδονικού Γάτσο Αντρέα.Να ευχηθούμε στον Μπέντση πάνω απ΄ όλα να είναι υγιείς και να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις με την φανέλα του Μακεδονικού.

Τελευταίο παιχνίδι της σεζόν


Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο την ομάδα της Νίκης Βορεινού θα δώσει ο Μακεδονικός την Κυριακή στις 15.00 στο δημοτικό γήπεδο Ίδας.Οι ποδοσφαιριστές τού Μακεδονικού θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να κλείσουν την χρονιά με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα . Για την ομάδα της Ίδας ξεκινάει μια δύσκολη πεντάδα αγώνων με ομάδες που έχουν κοινούς στόχους στην κατηγορία και η συγκομιδή βαθμών είναι επιτακτική. Το πρώτο από τα πέντε παιχνίδια φωτιά είναι αυτό με την Νίκη.Η ομάδα του Βορεινού προέρχεται από ρεπό και από καταπληκτική εμφάνιση απέναντι στον Μ.Αλέξανδρο Όρμας.Όπως φαίνεται το μεσημέρι τις Κυριακής στο γήπεδο τις 'Ιδας θα πραγματοποιηθεί ένα πολύ καλό παιχνίδι αντάξιο τις ιστορίας και των δύο ομάδων.Ας ευχηθούμε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι χωρίς έκτροπα παρόμοια με αυτά που έγινα εχθές στο γειτονικό γήπεδο τού εξαπλατάνου.

ΝΕΧΤ MATCH


Επόμενος αγώνας

Μακεδόνικος Ίδας- Νίκη Βορείνου

Κυριακή 18/12/2011
Δημότικο γήπεδο Ιδας

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ημερολόγια 2012

Ο Α.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ
Τίθονται στην κυκλοφορία τα ημερολόγια της ομάδος για την σεζόν 2012.Το κόστος των ημερολόγιων είναι στα 5 ευρώ και θα μπορείτε να τα προμηθευτείτε απο τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου,την διοίκηση αλλά και στο καφέ-ουζερί ''Η ΣΤΑΣΗ'' που βρίσκεται δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην 'Ιδα.Τα έσοδα από τις πωλήσεις των ημερολόγιων θα διατεθούν για την τοποθέτηση των τριών τελευταίων πυλώνων φωτισμού στο γήπεδο της Ίδας.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Α.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΗΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.

ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΟΡΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΛΑ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ.Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΒΕΒΑΙΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΕΞΗ.

ΡΕΛΑΝΤΙ

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΒΗΣΤΕΣ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΚΑΡΠΙΑΚΟ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 1-4.ΤΟ ΣΚΟΡ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΟ 5 ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΟΒΕΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΗ ΜΠΕΝΤΣΗ.Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΡΑΡΕ ΣΤΟ 32 ΟΜΩΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ ΜΕ ΑΠΙΑΣΤΟ ΠΛΑΣΕ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1-3 ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ.ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΒΟΥΡΛΗΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΑΠΙΣΤΟ ΣΟΥΤ ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΤΣ. ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΔΩΣΑΝ Η ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΒΟΥΡΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΟΡΛΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΣΠΗΣ


ΓΝΩΣΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ Ν.ΠΕΛΛΑΣ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΠΕΝΤΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ.ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΡΜΑΣ-ΒΟΡΕΙΝΟ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΙΔΑΣ.ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΗΡΕΜΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΖΗΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.Ο Α.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΣΠΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ .

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ


ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΠΟΛΥΚΑΡΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ 1ος Βοηθός 2ος Βοηθός
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΚΟΡΩΝΑΣ ΚΕΣΙΣΟΓΛΟΥ Γ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΒΟΜΒΑ


Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΙΔΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΕΝΟΣ ΕΘΕΑΘΗ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ.Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΙΔΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.

ΑΤΥΧΟΣ


ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΚΟΥ ΗΛΙΑ.Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ.Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ ΕΠΑΘΕ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ .ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΞΙΑ Ο ΣΤΟΙΚΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΙΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΥΝΗΜΑ


Ο Α.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2012.

INTERNET CAFE BAR ''THE WALL'' ΣΤΗΝ ΙΔΑ

ΕΜΠΟΡΙΟ Η/Υ & ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΙΔΩΝ ''MY COMPUTER'' ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

ΝΥΧΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ''ΜΕΛΙ'' ΣΤΟΝ ΝΕΡΟΜΥΛΟ

ΚΑΦΕ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ-ΨΗΤΟΠΟΛΕΙΟ ''ΟΒΕΛΙΞ'' ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ''ΕΠΙΠΛΑ'' ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ''ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ'' ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΚΚΟΣ ''ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙ/ΣΕΩΝ'' ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΑΤΣΟΣ ''DATA BANK COMPUTERS'' ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ''ΛΟΓΙΣΤΗΚΑΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ''ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

CAFE-BAR ''TREZOR'' ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

ΔΕΛΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ''ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ'' ΣΤΗΝ ΙΔΑ

ΟΡΛΗΣ ΑΝ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ '' ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ'' ΣΤΗΝ ΙΔΑ

ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ''ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ'' ΣΤΗΝ ΙΔΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΝΙΔΗΣ ''ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ'' ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

ΛΙΑ ΟΡΛΗ INTERAMERICAN ''ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ'' ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ-ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ''ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ'' ΣΤΗΝ ΙΔΑ

ΕΛΛΗ ''ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ'' ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ

ΝΙΒΟΥΡΛΗΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ ''ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ'' ΣΤΗΝ ΙΔΑ

ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ''ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ'' ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ

ΑΦΟΙ ΠΟΥΝΤΟΥ ''ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ'' ΣΤΗΝ ΙΔΑ

ΚΑΦΕ ΟΥΖΕΡΙ '' Η ΣΤΑΣΗ'' ΣΤΗΝ ΙΔΑ

ΛΕΜΟΝΑΚΗΣ Δ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ''ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΡΑΚΤΕΡ'' ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΑΝΟ

JETOIL GAS SAPOYNAS '' ΠΡΑΤΗΡΙΟ'' ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

ΚΑΦΕ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ '' ΤΟ ΣΤΕΚΙ'' ΣΤΗΝ ΙΔΑ

ΚΑΦΕ ΒΑR ''CLASSIC '' ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

RESTAURANT ''ΜΑΥΡΟΣ ΒΡΑΧΟΣ'' ΣΤΟ ΑΕΤΟΧΩΡΙ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ


Ο Α.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/12/11 ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΥΤΩΝ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΣΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ,ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕ-ΟΥΖΕΡΙΣΤΑΣΗ" ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΥΛΩΝΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΙΔΑΣ.ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΩΝ ΕΙΝΑΙ 5 ΕΥΡΩ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Α.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΥΝΗΜΑ


Ο Α.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ 300.ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.ΤΟ BLOG ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ.


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ
Α.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ


ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΙΔΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α'ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ .Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΤ ΕΥΧΗΝ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΙΔΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ.

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ο Α.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΓΑΤΣΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΙ ΡΟΔΟΒΑΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΔΑΣ.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΙΔΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΡΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΩΡΟΘΕΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ.ΕΥΤΗΧΩΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΤΕΡΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΛΗΞΑΝ ΚΑΛΩΣ.Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΑΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΙΣ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΘΕΩΡΗΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ Η ΑΙΤΙΑ ΗΤΑΝ ΕΞΩΓΗΠΕΔΙΚΗ.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΚΑΡΠΙΑΚΟ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ.ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ Μ ΕΝΩ ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΓΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΥΙΚΟ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΑΜΠΑ.ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΗΝΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΜΠΟΖΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ.ΣΤΟ ΕΞΩΓΗΠΕΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΠΑΜ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ.ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΕΤΑ


ΕΝΑ ΑΝΕΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΧΕ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ 7-1 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΙΔΑΣ.Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΑΠΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ.ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΔΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΧΑΤ ΤΡΙΚ ΕΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΑΤΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΟ ΤΡΥΦΩΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΦΕΡΕ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ.ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΒΟΥΡΛΗΣ ΣΤΟ 85 ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ.Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΔΑΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΙ ΑΤΕΝΙΖΕΙ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΔΕΜΕΡΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥΡΑΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΠΑΙΞΑΝ 50-50 ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΠΛΕΟΝ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΚΑΡΠΙΑΚΟ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΑΗΤΗΤΟ ΣΕΡΙ.